A modern zenei elképzelés

VoiSingers

Melyik a kedvenc számunk!?!?

2016. január 12. - Tarnai Attila

Melyik a mi kedvencünk a repertoárunkból? Hogy került az első helyre? Nézd meg az első 10 helyezést a VoiSingers pontozása alapján. Utána ha van kedvenced, akkor ezt oszd meg velünk és írd meg kommentben!

Ahogy a beszédben, életvitelben, filmben vagy az öltözködésben mindenkinek megvan a saját stílusa. Ez a zenére is így igaz. Mindenkinek megvan az önmagához legközelebb álló stílus, amit kedvel és ez sokszor meg is határozza azt, hogy melyik dal a kedvence. Persze akadnak kivételek, amikor olyan zenét, dalt hallunk, hogy az emberbe beépített szépérzet befolyásolja ezt és hiába nem a mi stílusunk, nem tudjuk rá azt mondani, hogy ez nem csodálatos. Valahogy így került ilyen kimagasló ponttal VoiSingers kedvence az első helyre.

Már pár hónapja megkérdeztem a többieket, hogy mi a három kedvencük a repertoárunkból. Ezeket pontoztam és a végén összeadtam. Így kialakult egy sorrend ami megmutatja, hogy nekünk melyik az első 10 kedvenc dalunk a VoiSingers műsorából.

 

10. A 10. helyre került a Some nights. A Cantatos videónkon ezt hallhatjátok elsőként.

9. Ezt követi a Toto - I will remember Hetesi Dani szólójával (A videóban a some nights után hallhatjátok)

8. Szintén a medleyből került ki a nyolcadik, ami a Hungária slágere, a Multimilliomos jazzdobos lett.

7. A Queen világhírű slágere a Bohemian Rhapsody lett a hetedik.

queen.jpg

6. A könnyűzenei dalok után Ola Gjeilo miséje következik a mi listánkon.

5. Az ötödik helyre érkezett meg karnagyunk Balásy Szabolcs műve a Hangok.

4. Az egyik legelsőnek megtanult darab az Afrikai egyveleg épphogy nem lett dobogós.

3. Sajnos csak bronzérmes lett az én személyes kedvencem a David Guetta – Titanium című száma. De legalább érmes lett. (videón a 3. bevágás)

2. Majdnem kétszer annyi ponttal, mint a Titanium került a második helyre Christopher TinBaba yetu

1. A másodiknál is sokkal több ponttal, toronymagasan az első Faragó Emi szólójával Eric Whitacre - Fly to paradise (videón az utolsó)

 

Ha van kedvenc dalod tőlünk vagy videód, akkor írd meg nekünk kommentben mert kíváncsiak vagyunk rá, hogy nektek mi tetszik a legjobban!

A bejegyzés trackback címe:

https://voisingers.blog.hu/api/trackback/id/tr538266736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása