A modern zenei elképzelés

VoiSingers

Reklám Projekt – Az egyik 2016-os célunk

2016. január 02. - Tarnai Attila

Új év, új célok!
2016-ra szeretnék kitűzni egy célt, amiben ti is rengeteget tudtok segíteni nekünk.

Mindenkit motivál valaki és ez a VoiSingersre is vonatkozik. Talán a világ egyik, ha nem a leghíresebb könnyűzenei kórusa a Perpetuum Jazzile, akik szerintem a VoiSingerst motiválhatják. Nekik volt szerencséjük egy ásványvíz céggel egy reklámot leforgatni. Arra gondoltam, hogy ezt a célt mi is kitűzhetnénk erre az évre.

Szeretnénk 2016-ban egy reklámban a zenei, hangi aláfestést szolgáltatni.



Mivel a facebook egy közösségi média oldal és a hatalmas erő van a közösségekben, ezért ti is segítséget tudtok nekünk adni ebben. Többször olvashattok majd itt ezzel kapcsolatos írásokat, információkat. Ha pedig van köztetek olyan, aki szívesen támogat minket ennek a célnak az elérésében, akkor úgy tudsz a legjobban segíteni, hogy megosztod ezeket a bejegyzéseket. Ki tudja?! Hátha pont miattad fogja olvasni valaki, aki szívesen készítene velünk egy ilyen reklámot.

reklam_projekt.jpg

Először pedig arra szeretnélek kérni titeket, hogy írjátok meg nekünk itt kommentben, vagy facebookon, hogy ti milyen cégnek a reklámjához tudnátok elképzelni a VoiSingerst?
Akár be is jelölhetitek facebookon az adott céget, hátha felfigyel rá a marketingesük.


Valami italos? Vagy egy autós? Vagy valami játék? ….

Kíváncsiak vagyunk, hogy szerintetek mihez illenénk a legjobban!

A bejegyzés trackback címe:

https://voisingers.blog.hu/api/trackback/id/tr598227158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása